onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Suso: ”Jag vill stanna här i många år”

Suso: ”Jag vill stanna här i många år”

Igår vann Milan deras första Serie A match på över en månad mycket tack vare spanjoren Suso. Tidigare idag blev han intervjuad av MilanTV angående matchen.

– Jag börjar hitta rätt på min position, vi måste hitta det som är bäst för laget. I Europa League har jag spelat som släpande anfallare.

– Matchen mot Juventus kommer bli tuff, de har ett starkt lag. Vi måste ge allt vi har och gårdagens vinst kommer hjälpa väldigt mycket. Vi har mer självförtroende och på lördag måste vi spela som ett lag, San Siro är vår arena.

– Det var fantastiskt att få bära kaptensarmbandet igår, även fast det bara var i några minuter.

– Montella har gett mig allt, vi är väldigt glada att ha honom som tränare och från första minut till sista kommer vi att göra vårat bästa.

– Calhanoglu är en kvalitetsspelare vilket gör det lättare att spela med honom. Det har inte varit enkelt för honom att anpassa sig eftersom han kom från en annan liga och spelade inte på 3-4 månader.

– Han pratar inte italienska ännu heller så han har lite problem med att uttrycka sig. Hur som helst, han måste ta sin tid men samtidigt vara viktig för oss.

– Jag förlängde precis mitt kontrakt, om Fassone ville sälja mig hade han sagt det innan förlängningen. Jag vill stanna här i många år.

– Jag gillar att spela med alla våra anfallare, även fast de är väldigt olika. Cutrone är ung, Kalinic har väldigt mycket erfarenhet och Silva är stark, väldigt stark.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.