onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Bonucci missar matchen mot Juventus?

Bonucci missar matchen mot Juventus?

Milans nyförvärv Leonardo Bonucci tog ett dumdristigt beslut att armbåga en Genoa-spelare i helgens möte lagen emellan, vilket i sin tur resulterade i ett rött kort. Nu ser mittbacken ut att missa upp till två matcher på grund av utvisningen. 

Bonucci gick efter en kollision med en Genoa-spelare i matchen mot Genoa ut till sidlinjen för att få behandling, men att få behandling var han inte ensam om. Genoa-spelaren låg kvar på planen med ett brustet ögonbryn och domaren som missade händelsen var tvungen att ta hjälp av videobedömning, för att kunna ta ett rättvist beslut. Några minuter senare stod domarens beslut klart, Bonucci hade begått ett regelbrott och visades följaktligen ut.

Vanligtvis resulterar ett rött kort i att man inte får delta i nästkommande match (mot Chievo), men Lega Serie A har i detta fall beslutat att förlänga Milans lagkaptens avstängning till två matcher, vilket gör att han även missar matchen mot sitt forna lag Juventus. Så här kommenterade idag Bonucci händelsen när han intervjuades av reportrar i samband med ”FIFA The Best”-galan (där försvararen bland annat har chansen att vinna priset som årets försvarare).

– Det var inte min avsikt att armbåga Rosi. Nu missar jag matchen mot Juve, det är ödet..

– En tränare har alltid press på sig, men vi står på Montellas sida. Vi måste förbli en tajt grupp och vi kommer att bli bättre.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.