onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Kaká återvänder till Milan?

Kaká återvänder till Milan?

I helgen bekräftade Milans före detta brasilianare Kaká att han lämnar sin nuvarande klubb Orlando efter säsongens slut. Enligt Premium Sport vill Kaká hänga upp skorna ännu, utan skall istället hört av sig till Milans vd Marco Fassone. 

Enligt Kaká själv skall ett av skälen till att han inte vill fortsätta spela i Orlando vara att han den senaste tiden spelat med smärtor. Men trots detta verkar han inte vilja ge upp karriären ännu och Premium Sport påstår att 35-åringen har kontaktat Fassone i hopp om att för tredje gången i karriären representera Milan. Enligt uppgifterna är hans vilja att avsluta karriären i Milano-klubben och sedan få en direktörsroll. I intervjuer har Kaká själv talat om att han vill ha en ny utmaning och motivation.

Även före detta Milan-lagkamraten Nigel De Jong hintade om en återkomst i den rödsvarta-tröjan då han önskade brassen ”lycka till i framtiden” följt av en röd och en svart emoji på Kakás inlägg på Instagram.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.