torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Milan och Inter investerar i San Siro?

Milan och Inter investerar i San Siro?

Milanos borgmästare Guiseppe Sala hade igår ett möte med Milan och Inter angående San Siros framtid och enligt nyhetsbyrån ANSA är klubbarna och staden eniga om att rusta upp arenan som stod klar år 1926 och sedermera rustats upp i flera omgångar (1935, 1955, 1990, 2015-16*).

Milan har tidigare haft planer på att bygga en ny egen arena i staden, något som även ingår i Milans nya ägare Yonghong Li:s framtida planer. I ett uttalande bekräftar borgmästaren istället att bägge klubbarna skall vara intresserade av att investera i klubbarnas nuvarande delade arena.

– Vi kommer starta en kommité för att identifiera alla möjliga alternativ. Målet är att finna det rätta alternativet för behovet från de båda klubbarna. Vi har kommit överens om att en modern och renoverad arena är ett viktigt element i staden Milano. Båda sidor är villiga att investera.

* San Siro rustades så sent som säsongen 2015-16 upp inför Champions League-finalen mellan Real Madrid och Atlético Madrid.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.