torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Ancelotti: ”Jag kommer inte att träna något mer lag denna säsong”

Ancelotti: ”Jag kommer inte att träna något mer lag denna säsong”

Milan har blandat och gett under inledningen av säsongen och röster börjar höjas för att Montella inte är rätt man att leda Milan tillbaka till Champions League. Ryktena fick ytterligare fart när forne Milan-tränare Carlo Ancelotti lämnade Bayern München och spåddes en återkomst till Milano, något italienaren nu dementerar. 

Ancelotti har tidigare representerat Milan i två omgångar där han både som tränare och spelare fick chansen att lyfta Champions League-pokalen. Efter att han förra veckan lämnade jobbet som tränare för Bayern München kom rapporter om att han skulle vara nära en återkomst i Milan i och med att Montella inte givit klubben den start man hoppats på. Men någon återkomst ser det inte ut att bli då Milans ledning uppges ha förtroende för Montella samt att Ancelotti själv i en intervju med reportrar på en flygplats i Jerusalem (på plats för en välgörenhetsmatch) igår bekräftade att han inte kommer träna något mer lag denna säsong.

– Jag kommer inte att träna något mer lag denna säsong. Jag kommer att ta en paus i 10 månader.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.