torsdag 19 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Flera Milanspelare uttagna till landslaget – Anfallaren tvingas tacka nej

Flera Milanspelare uttagna till landslaget – Anfallaren tvingas tacka nej

Det är återigen dags för landslagssamlingar runt om i världen. 14 Milan-spelare har blivit uttagna till sina landslag. En spelare som inte följer med sitt landslag är Nikola Kalinic som har ådragit sig en skada.

Kalinic som från början var uttagen till Kroatiens trupp är nu tvungen att stanna kvar i Milano efter att en lårskada har uppdagats. Det bekräftades via det kroatiska landslagets twitterkonto.

I de europeiska landslagen är Leonardo Bonucci och Gianluigi Donnarumma uttagna till Italiens trupp. Och André Silva, Ricardo Rodriguez och Hakan Calhanoglu har blivit uttagna till Portugal, Schweiz respektive Turkiets trupper.

I Sydamerika kommer Lucas Biglia representera Argentina och mittbackarna Christian Zapata och Gustavo Gomez kommer att möta varandra i ett hett möte mellan Colombia och Paraguay. I Afrika ska Kessié representera sitt landslag Elfenbenskusten i deras möte med Mali.

I de italienska ungdomslandslagen har Milan flera representanter. Locatelli, Calabria och Cutrone är uttagna till u21 truppen. Zanellato är uttagen till u20 och Gabbia ska representera Italiens u19.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.