torsdag 19 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mirabelli: ”Vi har fullt förtroende för Montella”

Mirabelli: ”Vi har fullt förtroende för Montella”

Efter gårdagens förlust mot Roma bekräftade Milans sportchef Massimiliano Mirabelli att Montella fortfarande har klubbens förtroende i en intervju med Milan TV.

– Det känns alltid tungt att förlora, men särskilt efter en match som denna. Vi mötte ett bra lag och kontrollerade matchen fram till minut 70. Vi måste fokusera på det vi gjorde bra idag (läs igår) mot ett topplag som Roma. Det är aldrig enkelt att acceptera en förlust, men samtidigt såg vi flera förbättringar jämfört med matchen mor Rijeka. Jag är positiv och vårt mål att nå CL står fast.

– Jag vill tacka fansen som tackade spelarna efter matchen. Det är under svåra tider som det betyder som mest och särskilt för klubbens tränare. Montella? Jag har läst mycket som inte är sant, tyvärr. Vi har vunnit tio matcher och förlorat några, men vi har precis inlett säsongen. Vi har fullt förtroende för Montella och spelarna som även dem tror på sin tränare. Rätt väg kommer vi att hitta, även om den nu ser gropig ut.

– Vi skulle ha varit mer kliniska i den offensiva zonen. Roma hade lite problem där men vi saknade tyvärr något för att kunna utnyttja detta.

– Derbyt? Det är en speciell match och vi har ingen anledning att vara rädda. Vi måste vara ödmjuka, modiga och respektera våra motståndare som bör vara rädda för oss, inte tvärtom.

– Borini? Fabio är en speciell typ av spelare. Jag har känt honom länge, han ger alltid allt och spelar med sitt hjärta på planen. Vi bör alla ha hans attityd, hans lagkamrater är mer tekniska, men de bör lära sig något och fajtas som honom.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.