torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Beckham: ”Det var fantastiskt att få vara en del av Milan”

Beckham: ”Det var fantastiskt att få vara en del av Milan”

Under gårdagen fanns David Beckham på plats i Milano när Adidas öppnade upp en ny butik i staden. Den gamle Milan-spelaren passade på att tala till Mediasets mikrofoner angående sin tid i klubben.

– Jag följer alltid den italienska fotbollen, det första jag kollar upp är hur det går för Milan. Jag spenderade endast ett år i klubben men det var en väldigt speciell period. Det var fantastiskt att få vara en del av Milan, det känns som om jag spenderat 20 år i klubben.

– Milan är en stark klubb med stor potential, när jag fick chansen att spela hos dem tvekade jag inte en sekund. Jag fick möjligheten att få spela i en av världens största klubbar. De senaste åren har man haft det tufft på grund av stora förändringar, nya spelare, direktörer och ägare. Det är normalt att det händer under större förändringar. När man börjar på något nytt kan det hända att allt inte fungerar som det ska på en gång.

– Jag blev ett Milan fan när jag kom till klubben och har fortsatt att vara det. Jag är ett fan av alla klubbar jag spelat för. Jag började med att vara ett Manchester United fan, så det är inte svårt att hålla på en stor klubb som Milan. Jag hoppas att man kan vara med om titelstriden i år.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.