torsdag 19 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mirabelli avfärdar Ancelotti-ryktet: ”Vi tror på Montella”

Mirabelli avfärdar Ancelotti-ryktet: ”Vi tror på Montella”

Att Carlo Ancelotti tvingats lämna jobbet som Bayern München är det inte många som missat. Inför matchen mot Rijeka, som Milan vann med nöd och näppe, sa Massimiliano Mirabelli att de rödsvarta håller fast vid Montella, trots nyheten om Ancelotti.

Samtliga tre toppkommentarer på Milans Facebook-inlägg efter Rijeka-matchen handlar om en viss Carlo Ancelotti. Många fans vill att succétränaren återvänder. Ancelotti är en del av Milans ärorika historia, både som spelare och tränare, men att han tar över Montella i nuläget händer inte, meddelar Mirabelli. Sportdirektören talade till Sky Sport Italia inför kvällens Europa League-match och sade följande om ex Bayern München-tränaren:

– Det var tråkigt. Ancelotti har visat att han är en av de bästa tränarna i världen, och vi vet inte varför det beslutet togs. Vi är besvikna som supportrar till sporten, men vi har en tränare som är yngre än Ancelotti och precis lika talangfull. Vi tror på vårt projekt med Montella och vill nå slutet av denna resa med honom.

– Jag förstår att detta är väldigt frestande för er att skriva om, men alla gör sitt jobb. Vi bekräftar att vi håller fast hårt vid Montella.

I samband med Milans träningsmatch mot Bayern München i somras nämnde Ancelotti att han ser Montella som rätt man att leda Milan. Montellas mannar gick segrande ur den träningsmatchen med 4-0.

 

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.