torsdag 19 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Montella: ”Vår fysiska nivå ligger inte i linje med klubbens förväntningar”

Montella: ”Vår fysiska nivå ligger inte i linje med klubbens förväntningar”

Vincenzo Montellas fick efter helgens förlust utstå mycket kritik framförallt i sociala medier av Milan fans och även Fassone var ute och sade att han inte gillade vad han såg mot Sampdoria. Idag skrev Montella som en respons på kritiken en tweet med sin förklaring av situationen och hur han framöver kommer att agera för att vända på trenden. 

Milan har under inledningen av säsongen blandat och gett och resultatet på de inledande sju tävlingsmatcherna (Serie A och EL-gruppspel) är fem vunna och två förlorade matcher. I de vunna matcherna har laget stundtals spelat bra, men den stora kritiken hämtas främst från matcherna mot Lazio och Sampdoria då Milan såg ut att vara långt ifrån den nivå som krävs för att kunna klassas som ett titelaspirerande lag. På grund av detta väljer nu Montella bland annat att göra förändringar på tränarsidan.

”Efter eftertänksamma funderingar har jag kommit fram till att vår fysiska nivå inte ligger i linje med klubbens förväntningar. Vi kan göra stora förbättringar på denna front och därför har jag beslutat att följa en ny förberedelseplan. På grund av detta är jag tvungen att avsluta samarbetet med vår fystränare Emanuele Marra. Det är med tungt hjärta jag säger detta och jag vill ta tillfället i akt att tacka honom för allt hårt jobb han har gjort för klubben.”

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.