tisdag 19 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Redaktionens spelarbetyg: Milan – Udinese

Redaktionens spelarbetyg: Milan – Udinese

 
Donnarumma: 2 – Inte mycket att göra i målet idag då Udinese endast hade två skott på mål.
Musacchio: 3 – Argentinaren var riktigt stabil i försvaret idag, rensar och bryter fint.
Bonucci: 2,5 – Kanske bäst i världen på att fördela bollar från hans position men går bort sig defensivt för ofta.
Romagnoli: 2 – Bjöd Udinese på ett mål men var annars helt ok i dagens match.
Calabria: 2,5 – Italienaren är inte den bästa defensivt men framåt gjorde han det bra. Fick även stå för en assist till Kalinic vid 1-0 målet.
Biglia: 3,5 – Lucas Biglia är verkligen en spelare som saknats på Milans mittfält de senaste åren. Hur kylig som helst och fördelar bollarna från mitten på ett fint sätt.
Kessie: 3,5 – Idag fick vi se den riktiga Kessie som vi inte fått se de senaste matcherna. Jobbar, sliter och river på mittfältet, är med både offensivt och defensivt.
Bonaventura: 2 – Jack Bonaventura som var riktigt bra i början av förra säsongen innan han skadade sig har inte riktigt hittat rätt. Står för en godkänd insats idag.
Rodriguez: 3 – Riktigt bra på sin kant med sina fina inlägg, det märks att han spelar på en bekvämare position som wingback i ett 3-5-2 istället för 4-3-3.
Suso: 1,5 – Spanjoren stod för en väldigt blek insats. Mycket felpass och skapade i princip ingenting.
Kalinic: 4 – Vilken match av 29-årige Kalinic som tillslut fick tyst på alla som kritiserat honom. Gör två mål, blir rånad på ett hattrick och jobbar otroligt hårt. Redaktionens MOTM.
 
Avbytare:
 
Calhanoglu: 2,5 – Kommer in i den 69:e minuten och hinner skapa en hel del lägen, det märks att turken trivs i sin nya position.
Cutrone: 2 – Gör inget märkvärdigt i denna match.
Locatelli: – Spelade för lite för att bedömas.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.