måndag 16 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Fiorentina sätter deadline för Kalinic

Fiorentina sätter deadline för Kalinic

Enligt Sky Sport Italia har Milan de senaste dagarna återigen lyft locket på Kalinic-affären, men Fiorentina vill inte släppa kroaten billigt och har nu dessutom satt en deadline för Milans försök att värva anfallaren. 

Fiorentina närmar sig Giovanni Simeone, vilket i sin tur kan frigöra Kalinic till Milan, men Viola ger inte upp 29-åringen så enkelt. Fiorentina förväntar sig att Milan är redo att erbjuda cirka 25 miljoner euro plus Milans ytterback Antonelli, alternativt bonusar som kan stiga upp till 5 miljoner euro enligt journalisten Alfredo Pedullà. I och med att Everton anslutit i jakten på anfallarens underskrift och i nuläget erbjuder mer pengar, har Fiorentina meddelat Milan att en övergång måste ske innan onsdag om man inte skall prioritera The Toffees i första hand. Vad som dock talar i Milans favör är att Kalinic helst ser sig själv i en rödsvart tröja den kommande säsongen.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.