måndag 16 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Milan förkastar bud på Bacca?

Milan förkastar bud på Bacca?

Carlos Baccas vara eller inte vara i Milan har varit osäkert under hela sommaren. Milan uppges vilja göra sig av med colombianen och Bacca själv har inte gjort något motstånd. Men kraven från båda parterna är höga, vilket ställer till problem på marknaden. 

Flera klubbar har visat intresse för spelaren, något som även Baccas agent bekräftar i en intervju med den colombianska radiostationen Caracol Radio, men än så länge har Milan endast mottagit bud om att få låna anfallaren, något som de rödsvarta ej accepterar. Milan vill bli av med 30-åringen (som i september fyller 31) och går endast med på lån med obligatorisk köpoption. Marseille som tidigt i somras visade intresse för Bacca drog sig ur förhandlingarna efter att dessa villkor ej kunde bemötas och i nuläget ser Baccas före detta klubb Sevilla också ut att gå samma framtid till mötes.

Sevilla skall enligt Gazzetta dello Sport erbjuda Milan 2 miljoner euro plus en köpoption på 15 miljoner euro för att låna Bacca över den kommande säsongen. Milan däremot står fast vid sitt ord och väntas förkasta erbjudandet. Det återstår alltså att se om Sevilla ger vika för Milans krav, då Bacca enligt rapporter helst återvänder till Andalusien om han skulle lämna Milano.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.