måndag 16 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Donnarumma: ”För mig känns det som att ingenting har hänt”

Donnarumma: ”För mig känns det som att ingenting har hänt”

Donnarumma höll nollan igår när Milan avancerade till nästa omgång i Europa League, efter matchen blev han intervjuad av Milan TV. 

– Jag vill tacka fansen för det varma välkomnandet. Jag förväntade mig inte detta och jag blev väldigt glad.

– Defensiven? Vi jobbar hårt som en grupp och vill prestera bättre jämfört med förra säsongen. När vi håller nollan så har hela laget en del i det. Jag tackar alltid mina lagkamrater som gör att jag känner mig stark. Vi måste fortsätta så här.

– Min insats? Jag har jobbat hårt på träningarna och det vill jag tacka klubbens tränare för detta.

– Förlängningen? För mig känns det som att ingenting har hänt. Jag ser endast framåt, precis som jag gjorde förra säsongen och som jag alltid gör. Jag vill också tacka min familj som alltid står vid min sida.

– Truppen? Jag har fått några nya lagkamrater. Det viktigaste är att skapa en god atmosfär i klubben, att killarna lyssnar på tränaren och jobbar hårt på träningarna. Vi vill njuta av vinsterna, men får också hålla det inom ramarna.

– Fansen? Dem vet att jag Milan är min klubb och jag är stolt över att få bära den rödsvarta tröjan. Jag vill bara säga att jag kommer att ge allt för klubben.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.