måndag 16 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Montella: ”Jag har en känsla av att vi är på väg mot något stort”

Montella: ”Jag har en känsla av att vi är på väg mot något stort”

I en intervju med Milan TV efter matchen mot Craiova igår var det en nöjd Vincenzo Montella som hyllade både publiken och spelarna efter vinsten i Europa League.

– Det var en fantastisk kväll. Till och med när Bonucci och Biglia presenterades fick jag gåshud. Publiken förtjänade den här vinsten och jag har en känsla av att vi är på väg mot något stort.

– Donnarumma? Det har varit en händelserik sommar för honom, men också för oss. Vi stod hela tiden med öppna armar för att ta emot honom när han vacklade. Fansen gav honom ett moget mottagande. Han gjorde en väldigt bra match. Conti? Han har många likheter med Abate och har många bra kvalitéer. Idag visade han alla vad han är kapabel till och det förväntade jag mig inte.

– Det var skönt att vi fick lämna planen utan att släppa in något mål. Vi har förstärkt försvaret bra och jag gillar att arbeta med balansen i laget mer än att jobba med individuella spelare.

– Fasta situationer? Vi har många specialister och vi har redan sett vad de är kapabla till. De får turas om att ta hand om dem. Straffar? Vi har många alternativ: Kessie är väldigt bra, Rodriguez sätter tio av tio och Bonaventura är också duktig.

– Framtiden? Imorgon (läs idag) lottas Europa League och sedan drar Serie A igång. Till nästa match måste så många som möjligt vara i bra form.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.