måndag 16 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Fassone: ”Ibrahimovic är ett alternativ”

Fassone: ”Ibrahimovic är ett alternativ”

Många anfallare har ryktats vara på väg till Milan denna sommar. Transferfönstret stänger den 31 augusti, så de rödsvarta har fortfarande mycket tid kvar. I en intervju med Sky Sport Italia fick Marco Fassone frågan om Zlatan Ibrahimovic och Radamel Falcao är två alternativ, varpå VD:n svarade:

– Så här långt har jag inte förnekat något namn som nämnts, och jag kommer inte säga nej till dessa namn heller. Bland de sex eller sju namnen som föreslagits har vi varit närmre vissa än andra.

– Vi fortsätter att diskutera en anfallsvärvning, men vi måste använda vår tid klokt. Vi jobbar på det. Vi har ingen brådska då vi inte vill göra något misstag.

Under sommaren har det förekommit flera tecken som tyder på att Zlatan kan återvända till Milan. Svensken är för närvarande skadad och ser ut att missa resten av året. En annan anfallare Milan tittar på, Diego Costa, kan anlända på ett halvårslån. Enligt Gianluca Di Marzio har en övergång diskuterats med spelarens agent Jorge Mendes. Planerar de rödsvarta möjligtvis att plocka in både Ibrahimovic och Costa? Zlatan hade hunnit bli spelklar till säsongens andra halva då Costa återvänt till Chelsea (och eventuellt sålts till Atletico Madrid (?).

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.