måndag 16 juli 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Rodríguez: ”Vi kan nå långt i turneringen”

Rodríguez: ”Vi kan nå långt i turneringen”

Ricardo Rodríguez var den avgörande faktorn i gårdagens match, då han sänkte det rumänska laget Craiova med en läcker frispark. Efter matchen talade han i en intervju med Sky Sport Italia om målet att nå långt i Europa League. 

– Det var ett väldigt viktigt mål och jag är glad över att just jag gjorde det och hjälpte laget. Det var en svår match så tidigt in på försäsongen, Craiova var en svår motståndare som också ville vinna, i returmatchen måste vi spela bättre. Vi har tränat intensivt, men saknar fortfarande spets i laget.

– Jag har spelat i både ett tremanna- och fyrmanna försvar i Tyskland, så för mig spelar inte formationen någon roll. Vi håller oss till fotbollen och låter tränaren avgöra hur vi ska spela. Vi vill vara spelförande, men det innebär också en del risker och när det blir för riskfullt så måste vi ta det försiktigare.

– Vi kommer att göra allt för att nå Champions League, men just nu ligger vårt fokus på Europa League. Vi har en bra trupp och kan nå långt.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.