tisdag 19 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mirabelli: ”Morata och Sanches finns på önskelistan”

Mirabelli: ”Morata och Sanches finns på önskelistan”

De senaste dagarna har det rapporterats mycket om Milans intresse för Alvaro Morata och Renato Sanches. De rödsvartas sportdirektör Massimiliano Mirabelli bekräftar att man undersöker möjligheten att värva dessa spelare.

– Morata? Vi har varit ute efter honom sedan transferfönstret öppnade. Han har gjort sig tillgänglig för oss, säger Mirabelli till Premium Sport.

– Det uppstod komplikationer i samband med Champions League-finalen samt intresset från andra klubbar, så snacket tonades ner. Det kan hända att förhandlingarna trappas upp igen, men bara på våra termer.

Enligt La Gazzetta dello Sport närmar sig en spanjoren en övergång till Milan. De rödsvarta ska ha erbjudit spelaren ett kontrakt värt €10 miljoner. Den spanska huvudstadsklubben kräver dock €90 miljoner för anfallaren, medan Milans bud ligger på €70 miljoner.

– Sanches? Vi känner till honom väl sedan tiden i Benfica. Han har inte funnit mycket utrymme i Bayern. Ifall vi behöver ännu en mittfältare hade vi övervägt honom, men bara under särskilda förhållanden, förklarar Mirabelli.

Milan vill ta in Sanches på ett tvåårslån, för €7 miljoner, med en köpoption på €40 miljoner. Bayern Münchens VD dementerar inte att de rödsvarta visat sitt intresse:

– Jag kan bekräfta att Milan visat intresse för Renato Sanches, men ingen överenskommelse är nådd ännu, säger Karl-Heinz Rumennigge till tyska tidningen Bild.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.