söndag 22 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Uppgifter: Locatelli vill lämna Milan – går till Juve?

Uppgifter: Locatelli vill lämna Milan – går till Juve?

Att gå från Juventus till Milan, eller i synnerhet det motsatta, ses ofta som något motbjudande för det egna lagets fans. Leo Bonucci gjorde nyligen den flytten – fördömd av Juventus, välkomnad av Milan. Flera italienska källor, bland annat La Stampa och Corriere dello Sport, skriver att Manuel Locatelli kan gå motsatt riktning.

Milans centrala mittfält har helt plötsligt blivit svårt ta plats i. Manuel Locatelli hade även svårigheter under den förra säsongen, då utan Franck Kessie och Lucas Biglia i laget. Även om både Juraj Kucka och Andrea Bertolacci lämnat, uppges det att 19-åringen är oroad över sin roll i det nya Milan.

Främst talas det om en flytt till Juventus. Milan vill inte sälja spelaren, men Locatellis egna beslut är avgörande. Den unge mittfältaren är ute efter speltid, och kan därför erbjudas till Torino som en del av Belotti-budet (tvåårigt lån). Tidigare har Atalanta, Sassuolo samt nykomligen SPAL nämnts vara intresserade av att låna Locatelli.

Milan-fansen vill inte förlora sin mittfältstalang, så en hashtag, #LocatelliNonSiTocca (”rör inte Locatelli”), har börjat cirkulera på sociala medier.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.