tisdag 19 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Fassone: ”Belotti, Morata, Aubameyang? Vi får se vem det blir…”

Fassone: ”Belotti, Morata, Aubameyang? Vi får se vem det blir…”

Marco Fassone uttalade sig nyligen offentligt i media angående en eventuell anfallsvärvning. Representanter från bland annat Milan TV och Premium Sport fanns på plats. VD:n tog även upp Bonucci-värvningen, och kommenterade att Vincenzo Montella var drivande i frågan.

– När vi kommer tillbaka till Italien ska vi följa den rätta vägen. Vi håller alla dörrar öppna och kommer definitivt göra något stort. Det har nämnts många starka anfallsnamn. Det skulle vara fint att ha någon av Belotti, Morata eller Aubameyang. Vi får se vem valet faller på, även om det finns namn som ännu inte nämnts i media. Uppenbarligen vill vi förstärka på den positionen.

Angående den kontroversiella värvningen av Juventus försvarsgigant Leonardo Bonucci hade Mirabelli följande att säga:

– Det vad en tokig idé och jag ville inte ens testa den, men sedan insisterade Montella att vi skulle försöka. Det är ett väldigt stort tecken att spelare från Champions League-klubbar vill komma till oss. Jag ser köpet av Bonucci som en väldigt bra signal för framtiden. Leo är en krigare, en ledargestalt, som kommer att ge oss väldigt mycket, både på och utanför plan.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.