tisdag 19 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Conti närmar sig Milan – nytt möte planerat i slutet av veckan

Conti närmar sig Milan – nytt möte planerat i slutet av veckan

Andrea Contis övergång till Milan närmar sig, enligt Sky Sport Italia återstår nu endast de sista detaljerna i övergångssumman innan övergången kan bli officiell. 

Igår stod ett par Milan-fans intill planen där det italienska U-21 landslaget tränade och bad om autografer från deras favoritspelare. Locatelli och Calabria ställde upp (Donnarumma syntes inte till), men även Atalantas Andrea Conti var villig att ta foton med fansen klädda i det rödsvarta stället. En övergång ser ut att närma sig och enligt uppgifterna återstår nu bara de sista detaljerna i övergångsumman, där Atalanta vill ha minst 28 miljoner euro för spelaren (eller några Primavera-spelare inbakade i affären). Milan tror dock att de kan få ytterbacken för 25 miljoner euro, där Felcioli, Pessina eller Crociata också ingår i affären.

Ett möte mellan parterna skedde under gårdagen och som det ser ut just nu är ett nytt möte planerat i slutet av veckan. Den nya ledningen i Milan har varit tydliga med att de helst vill ha två tredjedelar av truppen redo innan försäsongen den 3:e juli och även Contis agent vill att affären blir klar inom en snar framtid.

– Jag hoppas att Milan och Atalanta kommer överens snart. Det jag sade om att Conti inte ville träna med Atalanta var bara ett skämt, eftersom jag tror att en övergång kommer att vara klar innan försäsongen drar igång. Jag har haft kontakt med Mirabelli sedan januari och Inter har inte hört av sig.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.