tisdag 19 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Contis agent: ”Raiola är oprofessionell”

Contis agent: ”Raiola är oprofessionell”

Agenten till den unge försvarstalangen Andrea Conti har inte direkt varit tyst angående försvararens nästa destination. Högerbacken vill endast till Milan och detta ska Mino Raiola ha kritiserat och kallade Mario Giufreddi för att vara oprofessionell. I en intervju med Alfredo Pedulla slår han tillbaka mot Raiola, läs hela intervjun här. 

– Riktiga proffs kommenterar inte andra människors situationer, speciellt när de inte vet detaljerna kring situationen. Under min korta professionella period som agent har jag aldrig pratat om eller dömt någon annans situation. Jag tycker att dessa uttalanden från Raiola varken är korrekt eller särskilt proffsiga, samtidigt som han inte är respektfull mot de som representerar fotbollsspelare. Det som jag är mest besviken över är att en så pass stor agent som han är borde veta hur man beter sig.

– Som agent är jag alltid tillgänglig att ta emot råd på en professionell nivå, men låt mig ge honom ett råd, tänk på dina egna affärer och inte på mina eller mina klienters.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.