fredag 20 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Perin klar för Milan denna vecka?

Perin klar för Milan denna vecka?

Milan är på jakt efter en ny målvakt då Donnarumma meddelat att han inte kommer att förlänga med Milan. Det hetaste alternativet att ersätta Gigio är Genoas Mattia Perin.

Med en Gigio som med största sannolikhet kommer att lämna Milan så är Fassone och Mirabelli på jakt efter en ersättare. Det har ryktats om Perin, Leno, Hart och Neto med flera, men Mattia Perin ska vara det hetaste alternativet.

Genoas sportdirektör Mario Donatelli sade till Radio Crc att en affär kan göras klar denna vecka.

– Vi kommer snart att få se om förhandlingarna går igenom eller inte. Mattia kommer endast att lämna om han går till en viktig klubb. Det finns utan tvivel ett  starkt intresse från Milan och om inget nytt händer kring Donnarumma kan en affär göras klar denna vecka.

Fassone bekräftade även till Sky Sports att det finns ett starkt intresse för Perin, men att man även kollar på andra målvakter.

– Perin kan hamna i Milan, framför allt om han han löst sina fysiska problem. Just nu så går Mirabelli igenom en lång målvaktslista och han kommer att behöva två dagar till innan han har beslutat sig för två bra alternativ.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.