fredag 20 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Joe Hart intresserar Milan?

Joe Hart intresserar Milan?

Milan söker en ersättare på målvaktspositionen, men vem det blir är ännu oklart. Enligt engelska uppgifter ses Joe Hart som ett alternativ. Ett lån med köpoption vore mest troligt, rapporterar The Sunday Express.

Joe Hart spenderade den gångna säsongen på lån i Torino, men det blir ingen permanent övergång eftersom ”Granata” inte har råd att betala spelarens lön. Manchester City försöker göra sig av med 30-åringen, fast problemet är att ingen klubb verkar villig att betala de 30 miljoner euro som begärs.

Enligt The Sunday Express kan det bli ännu en säsong i Serie A för målvakten. Milan påstås intresserade av att låna den engelske landslagskeepern, och inkludera en köpoption i affären.

Uppgifter från Italien däremot fokuserar främst på Mattia Perin-intresset. Italienska Sky Sport skriver att en affär närmar sig. Övergångssumman sägs landa på 7 miljoner euro, men att det kan bli ytterligare 8 miljoner euro i bonusar.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.