tisdag 19 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Milan vill värva ännu en Atalanta-spelare

Milan vill värva ännu en Atalanta-spelare

Franck Kessie är redan värvad, och Andrea Conti är ytterst nära. Vad gäller Conti erbjuder Inter mer pengar för spelaren, men de rödsvarta närmar sig en deal eftersom 23-åringen enbart vill dit. Att Conti ska till Milan är helt bestämt, har spelarens agent klargjort flera gånger. Men Milan vill inkludera ännu en Atalanta-spelare i en affär, nämligen Alejandro ‘Papu Gomez’, skriver La Gazzetta dello Sport.

Gomez, Atalantas nummer 10, var den stora anledningen till varför klubben nådde en Europa League-placering. 29-åringen gjorde sin bästa säsong i karriären och noterades för hela 16 mål & 12 assists i Serie A. Han var även den spelare som hade flest antal lyckade dribblingar i ligan. De stora framgångarna har resulterat i att Gomez blivit uttagen till Argentinas landslag.

Milan planerade egentligen att värva Keita Balde Diao från Lazio. Man kom överens med Lazio, men senegalesen vill bara till Juventus, vilket tvingar de rödsvarta att se sig efter andra alternativ. La Gazzetta dello Sport uppger att Alejandro Gomez nu är den spelare Milan vill satsa på. Atalanta begär 20 miljoner euro för argentinaren, som kan spela både som vänsterytter och centralt bakom anfallarna.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.