tisdag 22 maj 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Mirabelli: ”Vi kommer att leta efter en målvakt värdig Milans rödsvarta tröja”

Mirabelli: ”Vi kommer att leta efter en målvakt värdig Milans rödsvarta tröja”

Efter torsdagens chockerande nyhet att Gianluigi Donnarumma inte skulle förlänga sitt kontrakt med Milan, har klubbens sportchef Massimiliano Mirabelli nu kommenterat beslutet i en intervju med Corriere dello Sport.

– Vi ville att Gigio skulle bli en symbol för Milan och för våra fans och han hade allt för att fylla den rollen. Inom en snar framtid skulle han ha fått bära lagkaptensbindeln, kort och gott var det ett enormt erbjudande han fick, med tanke på hans unga ålder och Milans ekonomiska situation. Erbjudandet skulle ha kostat klubben en sammanlagd summa på 50 miljoner euro.

– Vi är så klart upprörda över hans beslut, speciellt eftersom vi knappt förhandlade något. Det är inte sant att vi konfronterade Raiola, vi diskuterade och gick sedan separata vägar. Vi är som sagt upprörda, precis som fansen är. Jag säger detta med respekt för Raiola och Gigio: alla är fria att ta det beslut som de känner passar dem bäst. Nu kommer vi att leta efter en målvakt som är värdig Milans rödsvarta tröja. Spelar man för Milan så ska man veta vad och hur mycket det betyder att bära denna tröja.

Mirabelli tog också tillfället i akt att hinta om en ”eventuell” framtida värvning.

– Om Cristiano Ronaldo vill lämna Real Madrid och de i sin tur vill ha Donnarumma, så är vi redo att föra samtal med president Florentino Perez.

Juventus president Marotta sade igår att han inte var ute efter Donnarumma, något som Mirabelli vädrade sin åsikt om.

– Jag skulle bli förvånad om Marotta sade något annat. Han är väldigt skicklig på transfermarknaden, men om han är intresserad av en målvakt så finns vi här. För tillfället så kommer inget att hända, de nya ägarna har gjort det klart för mig att de inte vill sälja honom. Han har inget pris och vi vill inte sälja honom, för tillfället.

 

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.