fredag 20 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Galli: ”Jag vill veta den riktiga anledningen till varför han inte förlängde”

Galli: ”Jag vill veta den riktiga anledningen till varför han inte förlängde”

Milans före detta målvakt Giovanni Galli talade idag om Donnarumma och hans val att inte förlänga sitt kontrakt med Milan i en intervju med Mediaset Premium. 

– Hur kan en spelare som endast spelat 50 matcher i Serie A förkasta ett sådant erbjudande? Jag skulle ha skrivit på direkt. Donnarumma å andra sidan lyssnade på sin agent som uppenbarligen hade ett mer konkret personligt intresse. Enligt min mening har han gjort ett stort misstag, i Milan hade han kunnat utvecklas bättre och snabbare, klubbens fredliga atmosfär hade skyddat honom.

– Jag vill att folk inser och att alla agenter inser att vi talar om Milan och inte någon gammal klubb. Den här klubben har vunnit Champions League sju gånger och representerar italiensk fotboll. Respekt bör ges till klubben som givit en tonåring en otrolig chans att få spela regelbundet i Serie A.

– Om han vill ha mer lön, så är det en sak, men att ha någon annan anledning till att inte skriva på är inte rättvist enligt min mening. Jag vill veta den riktiga anledningen till varför han inte förlängde. Donnarumma är 18 år och vuxen nu, så han har all rätt att ge en förklaring till sitt val.

 

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.