tisdag 19 juni 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Milan på jakt efter ersättare till Donnarumma

Milan på jakt efter ersättare till Donnarumma

I och med Donnarummas beslut att inte förlänga, är en målvaktsvärvning högt prioriterat av Milan i sommar. Vi har sammanställt en lista med målvakterna som det pratas om:

  • Neto (Juventus, 27) – Juves andramålvakt, tränades av Montella i Fiorentina. Enligt milannews.it ska Milan-ledningen träffa brassens agent. Milan är villiga att betala 7 miljoner euro, men Juventus kräver 10 miljoner euro för målvakten. Jagas även av Watford, Valencia och Napoli.
  • Mattia Perin (Genoa, 24 år) – Sågs som en av världens största målvaktstalanger för några år sedan. Skadades i januari och missade resten av säsongen. Milan har en utmärkt relation till Genoa, men är osäkra på målvaktens fysiska tillstånd. Enligt nya uppgifter från Sky är de rödsvarta nära en värvning av spelaren. Milan erbjuder 7 miljoner euro + 8 miljoner euro i bonusar.
  • Kevin Trapp (Paris Saint-Germain, 26 år) – Franska tidningen RMC Sport uppger att de rödsvarta redan kontaktat spelaren, och att Trapp gärna flyttar till Milan. Prislappen ligger på 18 miljoner euro.
  • Wojciech Szczesny (Arsenal, 27 år) – Spenderat de senaste två säsongerna i Roma. Väldigt nära en övergång till Juventus, men Bianconeri och Arsenal är inte överens om övergångssumman. Milan är också intresserade.
  • Pepe Reina (Napoli, 34 år) – Fostrad i Barcelona, har meriter från Villareal, Liverpool och Bayern München. Spelarens agent har dock sagt följande till Radio Kiss Kiss Napoli: ”Det finns absolut ingen chans att Pepe Reina går till Milan”.

Det har bara gått en dag sedan det bekräftades att Gianluigi Donnarumma inte förlänger med Milan. Sommarens mercato har knappt börjat, förvänta er att många fler målvakter kopplas ihop med Milan.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.