söndag 22 april 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Raiola på Casa Milan – Donnarummas framtid ska avgöras

Raiola på Casa Milan – Donnarummas framtid ska avgöras

Gianluigi Donnarummas agent Mino Raiola har precis anlänt till Casa Milan för ett möte med Marco Fassone. Samtalsämnet? Donnarummas framtid hos de rödsvarta.

18-åringens vara eller icke vara i Milan har varit ett av de mest omtalade ämnena sedan säsongens slut, detta då kontraktsförhandlingarna med spelaren själv och agenten Mino Raiola dragit ut på tiden. Milan har erbjudit Donnarumma ett nytt kontrakt med en lön på över 4 miljoner euro per säsong, men detta ska inte vara tillräckligt för Raiola. Superagenten vill även ha en klausul inkluderad som tillåter den italienske jättetalangen att lämna Milano-klubben om man missar Champions League spel nästa säsong. Den idén är de rödsvarta inte särskilt övertygade av, vilket har lett till spekulationer om ”Gigios” framtid.

Nu rapporterar Milannews.it att Raiola precis anlänt till Casa Milan för att träffa Marco Fassone och ta ett definitivt beslut om sin klients framtid. Donnarumma är inte närvarande då han befinner sig i Polen för att representera sitt Italien i U21-EM.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.