tisdag 16 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
David Beckham!

David Beckham!

Mannen, kungen, legenden med den magiska högern. Spelaren som fick mig att spela fotboll, spelaren som fick mig att spela fotboll.

Pga Beckham så koncentrerade jag mig till skillnad från ALLA andra som gillade teknik och tricks på att träna skott, frisparkar och passningar. Jag var/är helt kär i den snubben! Jag har alltid älskat spelare som spelar med mycket känslor, som älskar laget lika mycket som ett fan gör. Speciellt spelare som folk inte trott på, jag har alltid sett det lilla extra i spelare. Jag skrev ju om Kevin Prince Boateng förut också, klicka här för att läsa inlägget.

Jag följde David Beckham under hela hans karriär, jag följer honom fortfarande. Tro det eller inte men han är nästan roligare att följa nu än för många år sen då han har en ny roll, han springer inte som en galning på kanten utan han spelar centralt och är en grym bollfördelare nu. Själv blev jag aldrig en Beckham, men visst hjälpte mina egna specialträningar. Under alla år som jag spelade så kom jag inte lägre än medverkan i Gothia cup och vinnare av Stockholm Summer Games med Procyon BK, som bäst spelade jag i div 5 med Uppsala Kurd och idag spelar jag i div 6 med Uppsala IK.

Som sagt så blev jag aldrig en Beckham men jag kan säga såhär, jag gjorde flera mål som jag aldrig kommer glömma! Ett av de var när jag skruvade in en boll direkt på hörna mot SAIF när jag spelade i UNIK. Aja nu ska vi inte skriva en bok om mig och vi ska inte heller skriva om David Beckhams hela karriär, utan bara om när han KOM TILL MILAN!! Det är så sjukt att han kom just till Milan, att han så snabbt smälte in, petade Pirlo och började älska de rödsvarta färgerna. Ni kanske inte har koll på honom men efter hans sista tid i Milan så har han flera gånger pratat om Milan och om hur mycket han trivdes där osv. Jag hade ingen speciell tanke när jag skulle skriva det här inlägget, inget speciellt att ta upp. Jag ville bara påminna om den mannen och hans lilla tid i Milan! Förutom hans två mål så hade han flera fina assist och många viktiga passningar, han skulle ha stannat!

Forza Milan Grande David Legend Beckham!

 

Här är en status uppdatering på hans Facebook från förra året som jag har sparat.

 

En typisk Beckham mål!

Lite av hans spel mot Lazio.

Han ville stanna hos oss, tänk om han fick göra det..

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.