torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorfs presskonferens efter vinsten: ”Vi är på rätt väg”

Seedorfs presskonferens efter vinsten: ”Vi är på rätt väg”

Milan tog sin tredje raka seger när man besegrade Genoa på Marassi med 2-1. Tränaren Clarence Seedorf hade följande att säga på presskonferensen efter matchen:

”Det var en tuff match och alla lag brukar ha det jobbigt här, även Juventus. Det var vad jag förväntade mig. Vi gjorde bra ifrån oss när vi tog en tidig ledning, sedan pressade Genoa, men vi försvarade oss bra. Tid är något jag har bett om ända sedan början och nu börjar resultaten komma.”

”Honda växer under matchens gång. Det var en tuff match idag (läs igår) för motståndarna var aggressiva, men han spelade väldigt bra och målet kom under rätt tidpunkt. Han var vår extra spelare ikväll, allt beröm till honom. Det är alltid njutbart att göra mål i Serie A.”

”När resultaten inte går med en, så är det normalt att jobba ännu hårdare. Vi är på rätt väg. Jag är glad över förbättringarna och självförtroendet som har ökat. Jag är glad för spelarnas skull för resultaten är tack vare dem.”

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.