måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Genoa-Milan 1-2: Spelarbetyg

Genoa-Milan 1-2: Spelarbetyg

Mexes har en hög högsta nivå som ibland dyker upp. I kväll hade han 8 rensningar, 5 lyckade tacklingar, 3 brytningar och 3 vunna luftdueller. Vi får inte heller glömma Abbiatis viktiga räddningar! Taarabt hade show som vanligt. Är Honda på väg in i spelet? *Ej betygsatta spelare är dem som spelat för lite för ...

Review Overview

Abbiati (MOTM) - 7.5
Bonera - 5
Mexes - 7
Rami - 6.5
Constant - 5.5
De Jong - 6
Montolivo - 6
Honda - 6.5
Kaká - 6
Taarabt - 6.5
Pazzini - 5.5
Balotelli (inbytt) - 5.5
Birsa (inbytt) - 5

6

Totalt

Summary : Ingen övertygande vinst där Abbiati fick göra ett par svettiga räddningar, vi levde farligt både vid 0-1 och 1-2. Tack och lov slutade det med 3p. Vi har nu tagit in 7 poäng på Inter som ligger på 5e plats i tabellen. Taarabt är TaaraShow.

User Rating: 4.06 ( 11 votes)
6

Mexes har en hög högsta nivå som ibland dyker upp. I kväll hade han 8 rensningar, 5 lyckade tacklingar, 3 brytningar och 3 vunna luftdueller. Vi får inte heller glömma Abbiatis viktiga räddningar! Taarabt hade show som vanligt. Är Honda på väg in i spelet? *Ej betygsatta spelare är dem som spelat för lite för att bedömas.

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.