måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Honda: ”Jag visste att klubben hade svårigheter, men Milan har alltid varit min dröm”

Honda: ”Jag visste att klubben hade svårigheter, men Milan har alltid varit min dröm”

Efter en tuff start på sitt nya äventyr i Italien så börjar Keisuke Honda nu att hitta sin rätta plats i Milan. I en intervju gjord av La Gazzetta dello Sport så berättar japanen om sin första tid i pastans förtrollande hemland:

”Att spela en fin fotboll och få folk att komma till stadion är en av mina ambitioner. Vi växer hela tiden. Jag visste att klubben hade svårigheter men jag valde Milan då det alltid har varit min dröm att komma hit. Jag talar mycket med tränare Seedorf och det är lätt för oss att kommunicera då han pratar engelska. I början så förstod jag inte så mycket och jag brukade gå till hans kontor för att diskutera saker och ting närmare.”

”Jag vet att mitt första Serie A-mål kommer att komma snart och det kommer att bli ett speciellt tillfälle. Jag är väldigt bestämd och jag är här för att bli en mästare med Milan.”

”Personalen här är fantastisk. Många av mina lagkamrater hjälper mig. Kaka översätter när jag inte förstår vissa saker. Bonera, Abate och Montolivo ger mig råd. Det betyder mycket för mig då det blir enklare att anpassa sig snabbare.”

”Jag är väldigt olik Balotelli när det kommer till livsstil, men på planen så är vi likadana och vi kan bråka och skratta tillsammans. Med sin personlighet så har Mario framkallat en hel del känslor hos det italienska folket.”

”Jag har varit i Italien i tre månader nu men jag går inte ut så ofta. Jag gillar dock staden och framför allt klubben. Jag gillar press och att ha höga förväntningar på mig. Derbyt mot Nagatomo? Jag hoppas att det blir en spännande match för alla. Jag valde tröja nummer 10 och fick en storslagen presentation. Jag vet att folk förväntar sig mycket från mig, men jag har självförtroende och kritikerna kommer inte att påverka mig”

Källa: acmilan.com

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.