tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Galliani: ”Jag ser stora förbättringar”

Galliani: ”Jag ser stora förbättringar”

Adriano Galliani har i en intervju med Tuttomercatoweb uttalat sig kring de lånade spelarna Adel Taarabt och Adil Rami och om Milans Europaspel. Det här hade vicepresidenten att säga:

”Vi kommer att prata om det i maj, när lånetiden går ut. Priset på spelarna är redan klart,” sade Galliani angående Taarabt och Rami.

Milano-klubben har haft en tuff säsong och fått utstå mycket kritik. För närvarande ligger Milan fem poäng efter Parma som innehar den sista Europa-platsen.

”En klubb måste bli utvärderad under längre tid än bara en månad. De senaste 15 åren har Milan alltid kvalificerat sig till Europaspel och 13 av de gångerna var Champions League. Även om vi inte kommer spela där nästa säsong, så gick vi längre i år än vad de andra italienska lagen gjorde.”

”Laget verkar växa både avseende fysiska och taktiska aspekter. Jag ser stora förbättringar och jag hoppas att det kan medföras i bra resultat.”

De senaste dagarna har det varit mycket prat kring Ricardo Kakás framtid i Milan-tröjan. Enligt rapporter har brasilianaren en klausul i kontraktet som gör att han kan lämna klubben i sommar ifall man missar Europaspel.

”Det finns inga nyheter kring detta. Han har ett kontrakt och det finns inget nytt att rapportera,” avslutar Galliani.

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.