onsdag 19 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Kaká efter segern: ”Jag är väldigt glad”

Kaká efter segern: ”Jag är väldigt glad”

Milan vann ikväll med 3-0 hemma på San Siro mot Chievo. Matchhjälte blev Ricardo Kaká med sina två mål i sin 300:e match i Milan-tröjan. Det här hade brasilianaren att säga efter matchen till Sky Sport Italia:

”Målet betyder många saker. Det är en speciell stund för oss. Ikväll uppnådde jag 300 matcher och det gick bättre än vad jag kunde förvänta mig. Jag är väldigt glad.”

För några veckor sedan var Milan inne i en negativ period, men nu har Milano-klubben två raka segrar.

”Fotboll är vackert och smärtsamt för det kan ändra sig så snabbt. Förra veckan sade jag att vårt omklädningsrum inte alls var uppdelat och det kunde folk se ikväll. Vi har två vinster och en oavgjord nu, så dessa resultat kommer hjälpa oss att avsluta säsongen på topp. För tillfället testar vi många saker med tränaren för att hitta den bästa lösningen. Jag har alltid sagt att jag gillar att spela centralt, men jag kommer spela där laget behöver mig. Vad vi gör idag är viktigt för framtiden, för sättet vi spelar på kommer hjälpa oss nästa säsong.”

Kaká fick även frågan kring hans kommentar om att han skulle vilja spela i Amerikanska MLS en dag.

”Jag är lycklig här. Varenda gång jag är i Milan vill folk bara prata om min framtid.”

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.