torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Kaká om framtiden: ”Jag skulle vilja spela i USA”

Kaká om framtiden: ”Jag skulle vilja spela i USA”

Ikväll kommer Ricardo Kaká göra sin 300:e Milan-match när Milan tar emot Chievo hemma på San Siro. Inför matchen har brasilianaren talat med Corriere della Sera angående sin framtid och om Milans nuvarande situation. 31-åringen hade följande att säga:

”Jag ångrar mig inte att jag kom tillbaka till Milan. Det är en del av livet att uppleva konstiga stunder i ens liv och varje lag har sina kriser och det här är Milans.”

Milans nuvarande tränare Clarence Seedorf har tillsammans med Kaká upplevt många fina stunder tillsammans som spelare. Nu har Seedorf lagt skorna på hyllan och leder Milan.

”Jag tror inte Seedorf förväntade sig att hamna i en sådan här svår situation, men han är bara i början av sin tränarkarriär.”

”I framtiden skulle jag vilja spela i USA. I slutet av säsongen kommer jag tala med Adriano Galliani för att lyssna på hans och klubbens idéer. Om jag lämnar, så skulle jag vilja lämna för USA.”

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.