torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorfs presskonferens inför Milan – Chievo: ”Vi är ute efter tre nya poäng”

Seedorfs presskonferens inför Milan – Chievo: ”Vi är ute efter tre nya poäng”

Här är vad Clarence Seedorf hade att säga till den samlade presskåren inför morgondagens möte med Chievo:

”De senaste två matcher har varit väldigt viktiga för oss och vi måste komma ihåg att vi inte alltid har fått vad vi förtjänat i vissa matcher. Det är tydligt att när resultaten inte blir som man tänkt sig så kommer flera andra faktorer in i bilden. Vi har svarat på ett bra sätt och vi håller ihop. Vi har visat mod och förbättrat oss, vilket man kunde se i matcherna mot Lazio och Fiorentina. Imorgon så är vi ute efter tre nya poäng. När spelarna går in på planen imorgon så tror jag att de kommer ha samma inställning som mot Fiorentina. Vi måste fortsätta att spela med den här inställningen. Jag har jobbat på sammanhållningen sen min första dag här, vi har inte alltid varit framgångsrika men i slutändan så kommer resultaten på planen. Jag kollar inte bara på resultatet utan även hur bra insatsen är. Vi är glada att vi fick med oss ett bra resultat mot Fiorentina, som är ett duktigt lag.”

”Jag har inte sett mycket av Paloschi men jag känner till honom. Han gör bra ifrån sig den här säsongen och det ska bli ett nöje att se honom imorgon. Vi vill visa vår styrka imorgon men det kommer inte att bli lätt. Många lag kommer till San Siro för att stänga igen butiken men vi är inte oroliga. Jag är säker på att fansen kommer skapa en positiv atmosfär. Jag känner Kakà väldigt väl och jag vill få ut det bästa av honom. Om han måste springa fram och tillbaka längst kanten som en ytterback så blir han inte lika effektiv. Jag tror att han har mer att ge om han får spela närmare anfallaren. Poli kan spela var som helst på mittfältet och det är hans styrka, han är balanserad. Zapata är i bra form, han jobbar hårt och när vi behöver honom så kommer han att bli uppkallad. Bonera kan spela både som ytterback och mittback.”

”All heder till Balotelli efter Fiorentina-matchen, då han spelade på båda planhalvorna under 90 minuter. Han uppförde sig väl med domaren och det visar att han har mognat. Om han fortsätter så här så kommer vi alla att vara väldigt glada. Prandelli är en bra man och en fantastisk tränare, jag uppskattar det han hade att säga om förhållandet mellan mig och Mario. Jag tycker att Mario visade stora framsteg under den senaste matchen, både som man och spelare.”

”Jag gillar att blicka mot framtiden. Precis som många andra storklubbar i Europa så genomgår Milan en förändring, likt Manchester United. Vi måste alla skaffa oss mål att sträva efter. Vi behöver tålamod, och jag är säker på att fansen kommer uppskatta det om de fortsätter att se lagets hängivenhet på planen.”

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.