torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Taarabts agent: Han har god chans att få stanna med Rossoneri

Taarabts agent: Han har god chans att få stanna med Rossoneri

Adel Taarabt kom som ett kritiserat wildcard på vinter-mercaton. Han hade tidigare uttryckt sig nedlåtande mot Milan och spelade i ett bottenlag i England men landade ändå i dom rödsvarta kvarteren i Milano. Han är i Milan på lån och har imponerat stort med både sin fantasifullhet och sitt målskytte. Taarabts agent Vincenzo Morabito menar att spelarens vara eller icke vara i rödsvart till nästa säsong bestäms av tränare Clarence Seedorf.

Agenten beskriver Taarabts situation i Milan.

– Han var bänkad i två matcher i rad enbart på grund av att han behövde vila.

– Vi bör ta hänsyn till att den här gossen (Taarabt) inte har spelat så mycket den här säsongen innan han hamnade i MIlan, så han saknade bränsle och behövde vila för att återhämta sig.

Det fanns rapporter om att det i Taarabts kontrakt ingår en klausul som automatiskt skulle göra flytten till Milan permanent om han spelar ett visst antal matcher. Om det säger agenten Vincenzo Morabito:

– Det är inte sant. Klart att alla blev förvånade över hans bra start och förväntade sig av honom att han skulle fortsätta som en obestridd spelare i startelvan, men han behövde bara hämta andan.

– Milan behöver lugn. Vi får se hur säsongen slutar och vad som händer med Seedorf och dom val som görs av klubben.

– Alla spelare kommer utvärderas och taktiken likaså. Taarabt har god chans att få stanna med Rossoneri.

Källa: Football-italia.net

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.