torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Agenten: ”Milan är intresserade av Dedé”

Agenten: ”Milan är intresserade av Dedé”

I en intervju gjord av tuttomercatoweb.com så bekräftar Dedès agent Giuliano Aranda att Milan är ett av lagen som är intresserade av hans klient.

Den 25-årige mittbacken flyttade från Vasco da Gama till Cruzeiro för mindre än ett år sedan, men har redan kopplats ihop med en flytt till Serie A under sommaren.

”För tillfället så är Dedé lycklig i Cruzeiro, där han har en chans att visa upp sig i Copa Libertadores och förtjäna en plats i Brasiliens VM-trupp”, säger Aranda.

”Jag läste rapporter om det. Det är sant att Milan är intresserade av Dedé, men det finns även andra italienska klubbar som håller koll på honom. Milan är ett bra lag, trots den senaste tidens svårigheter. Jag kan bekräfta att det inte har funnits någon direkt kontakt med Milan eller någon annan Serie A-klubb. Jag har inte pratat med någon.

”Om han kan komma till Europa under sommaren? Just nu är han fokuserad på att prestera bra i Cruzeiro, men jag tänker inte utesluta något. Att spela i Europa och Italien i framtiden är ett av hans mål. Vi får se hur situationen utvecklas under de kommande veckorna, i april eller maj så kommer vi att ha en klarare bild över hur läget ser ut.”

Källa: football-italia.net

 

 

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.