tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
En rökande Taarabt

En rökande Taarabt

Det är alltid lika utmanande att skriva en bra inledning som lockar läsare att fortsätta läsa. Det fick bli en sådan inledning idag.

Det är väl så det fungerar i världen? Du lockar någon med något och hoppas att det ska gå vägen. Jag tänker främst på reklam, inte bara för diverse produkter men även CV. Man gör ständigt reklam för sig själv. Hurra?

Taarabt är en människa som har gjort reklam för sig själv. Reklamen är främst att han är en stökig och bråkig person. På plan är hans teknik och förmåga att göra bort sin gubbe något som kännetecknar honom.  Utanför planen har han ställt med ett och annat stök.

Trots sin stökiga karaktär har han länkats ihop med klubbar som Real Madrid, Arsenal och Manchester United. Enligt Daily Mail var Taarabt även klar för PSG, en övergång värd 12 miljoner euro men att han övertalades till att stanna i QPR.

På tal om QPR. Klubben som en gång i tiden vann Premier League huserar idag i Championship, Englands motsvarighet till Superettan. Det är alltså den klubben som äger Taarabt men som i sin tur lånade ut honom till Fulham. I Fulham tog han ingen plats och kom till Milan. Vilken röra!

Fulham gästade QPR en gång i tiden. Då spelade Taarabt för QPR. I halvtid blev han utbytt för sin bleka insats och Taarabt är som ni säkert har märkt en vis människa (se ironin). Istället för att nöta bänk sista 45 minuterna stormade han ut från planen. Tog en dusch och lämnade sitt lag som förlorade med 6-0. Hans coach kommentar: ”I’ve no idea what happened”.

Om inte du vet så vet vi. Taarabt vägrade acceptera att han var sämre än de som var på plan och släppte in 6 mål..

En annan sötsak ni bör ha i tanke om Taarabt. Det gick rykten i England att han älskade att röka vattenpipa. Det gör jag också! Jag är dock ingen professionell fotbollsspelare…

Chamakh-Taarabt
– Taarabt och Chamakh – Just chillin’. Undra om Taarabt kan göra ringar…

Två marockaner som röker vattenpipa borde inte vara en syn som väcker alltför stor uppmärksamhet. Men så heter inte alla marockaner Taarabt och Chamakh i efternamn och har under kvällen spelat mot varandra. Den ena i Arsenal och den andra i QPR.

Ikväll spelar Milan mot Fiorentina borta och enligt många källor ska Taarabt återvända till startelvan. Äntligen! Det ska bli underbart att se honom igen. Hans spelstil behövs och förhoppningsvis är han laddad att bevisa vad han går för även en kväll som denna.

Minns/kan ni fler skandaler med Taarabt? I så fall länka bevis på PM till mig (Abass Al) på Facebook eller skriv på twitter: @Abassalali. Har ni något om honom av värde så tveka inte!

– Behöver du hjälp?
– Ja, gärna!
– Ring Polia

Kommer ni ihåg den reklamen?

Forza Milan!

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.