torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf efter matchen: ”Den här poängen ger oss andrum inför nästa match”

Seedorf efter matchen: ”Den här poängen ger oss andrum inför nästa match”

Milan spelade 1-1 borta mot Lazio på Stadio Olimpico igår kväll. Det här var vad tränaren Clarence Seedorf hade att säga om sitt lag efter matchen:

”Vi spelar matcher för att vinna, men varje match har sin historia. Det finns matcher där man spelar spektakulär fotboll och i andra matcher spelar man mer kompakt. Idag var ett bra test av vår karaktär och spelarna reagerade väl. Laget har jobbat hårt under veckan och trots det gjorde de bra ifrån sig ikväll. Vi mötte ett bra Lazio och den här poängen ger oss lite andrum inför nästa match.”

”Poli var varnad och det var därför jag tog av honom. Jag ville inte riskera ett gult kort till. Honda gjorde bra ifrån sig ikväll, men under den stunden i matchen ville jag ha mer tryck framåt med ännu en anfallare. Det var ett taktiskt beslut att ta ut honom.”

På onsdag möter Milan Fiorentina, och Milano-laget kommer nu träna i Rom idag och imorgon innan man beger sig till Florens.

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.