torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Kaká: ”Supportrarna måste stå bakom oss”

Kaká: ”Supportrarna måste stå bakom oss”

Ricardo Kaká återvände till Milan från Real Madrid förra sommaren. Milano-klubben befinner sig i en besvärlig sits för närvarande och brasilianaren har i en intervju med Sport Mediaset talat om tränare Seedorf och klubbens situation.

”I en sådan här svår situation, finns det möjligheter för både gruppen och för alla individer. Jag har aldrig ångrat att jag återvände till Milan, för svåra stunder är en del av livet. Milan förblir en underbar klubb. De kan gå igenom tuffa tider, men de kommer att bli bra igen.”

”Jag är glad på det personliga planet, även om jag givetvis inte kan vara nöjd med resultaten och det kan inga av mina lagkamrater heller vara. Omklädningsrummet är enat och det är upp till oss spelare att vända på den här situationen, för det är vi som är på planen.”

”Det är viktigt att veta att presidenten är nära oss, för hans erfarenhet kan hjälpa oss. Vad jag vill säga till supportrarna är att de måste stå bakom oss i den här svåra perioden, så vi kan uppstå tillsammans. Seedorf vill ta sig ur detta ögonblick precis som vi gör.”

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.