tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Amelia: Fansen har en viktig del i klubbens framgångar

Amelia: Fansen har en viktig del i klubbens framgångar

Marco Amelia, en gång ett alternativ som Italiens första-målvakt. Nu Milans andra eller tredje alternativ uttalade sig om Milans situation och om fansens betydelse.

– Vi måste börja om från början genom att vara beslutsamma och ha en bättre attityd och undvika att spela för svårt.

– Tyvärr har problem präglat oss ända sedan förra sommaren. Problemen har inte löst sig och det har bitvis blivit värre under säsongen.

– Den nuvarande stämningen är inte perfekt och det är ett problem. Det är normalt att vi blir kritiserade och det är upp till oss att ändra på det. Milan är ett lag med värderingar och ska ta ansvar för dom.

Stämningen i klubben och laget har förvärrats på grund av den rika kritiken från klubbens fans. Något som Amelia försöker vända till något positivt.

– Fansen är smarta och djupa människor som var positiva med sin kritik. De uppmuntrar oss att gå vidare. Värdet av våra fans tvivlar ingen på.
De kommer aldrig att överge oss eftersom de vet att Milan behöver dem och att fansen har en viktig del i klubbens framgångar.

Källa: goal.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.