torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Boateng: ”Milan kommer alltid ha en plats i mitt hjärta”

Boateng: ”Milan kommer alltid ha en plats i mitt hjärta”

Boateng skrev på för Schalke 04 i somras efter att ha spenderat tre säsonger i den rödsvarta tröjan. Nu har ghananen blivit intervjuad av Verissimo där han har talat om Milans nuvarande form och Clarence Seedorf.

”Det är smärtsamt att se Milan så här, för jag är fortfarande en supporter av dem och de kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Clarence Seedorf är säkert en bättre spelare än tränare, för han har så många års erfarenhet. Som tränare kommer det ta tid.”

”Det ligger för mycket press på Mario Balotelli. Han är fortfarande ung och om han inte är tyngd av problem, så är han en jättebra spelare. Det är alldeles för mycket som har lagts på hans axlar.”

”Om jag skulle återvända till Milan? Jag är väldigt glad i Tyskland för det är mitt hem, men i fotbollsvärlden vet man aldrig. Jag hade tre fantastiska år i Milan och de kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.”

Källa: Football-Italia

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.