torsdag 20 september 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Curva Sud-ledaren Il Barone: ”Seedorf vill inte ha tre fjärdedelar av de nuvarande Milan-spelarna i sin trupp”

Curva Sud-ledaren Il Barone: ”Seedorf vill inte ha tre fjärdedelar av de nuvarande Milan-spelarna i sin trupp”

I söndags protesterade Curva Sud inför matchen mot Parma. Det var främst  Galliani och vissa spelare som Milans Ultras inte var nöjda med. Efter att matchen blåstes av hölls det ett möte mellan Curva Sud-ledarna och Seedorf tillsammans med nio Milan-spelare. Ett av de mest välkända ansiktena i Curva Sud är Giancarlo Capelli, mer känd som Il Barone. Capelli uttalade sig kring de senaste händelserna i Diretta Stadio of Gold 7 och det här hade han att säga:

”Innan Seedorf anlände gjorde vi ett uttalande om att vi fortfarande stöttade Allegri. Experterna ville ha Seedorf och alla kritiserade Curva Sud. En vecka efter att Seedorf hade kommit hit sade han till oss att han inte ville ha tre fjärdedelar av de nuvarande Milan-spelarna i sin trupp.”

”Galliani? Han är den bästa mannen på marknaden de 30 senaste åren, men han hade tillgång till Berlusconis pengar, så då var allt bra. Barbara Berlusconi är den nya personen, medan Galliani har haft sina dagar. Vi tror inte att han kan vara Milans framtid på samma sätt som jag inte kan vara Curva Suds framtid.”

”Mario Balotelli? Jag ifrågasätter inte honom som spelare, han är väldigt talangfull. Han gav oss ingen ursäkt under mötet. Nio spelare deltog på mötet: Balotelli, Pazzini, Abate, Bonera, De Jong, Muntari, Poli, Amelia, Kaká plus tränare Seedorf. Balotelli sade ingenting, det var bara Luca Lucci från Curva Sud som sade någonting. Vi berättade för Balotelli att vi inte var nöjda med hans beteende utanför planen. Han sänkte sitt ansikte och svarade inte.”

Källa: rossoneriblog.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.