torsdag 18 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Clasies agent öppnar för Milan: ”Det är en toppklubb, vi får se vad som händer efter VM”

Clasies agent öppnar för Milan: ”Det är en toppklubb, vi får se vad som händer efter VM”

Efter Fiorentinas intresse förra sommaren så har nu även Milan vänt sina blickar mot Feyenoords 22-årige mittfältare Jordy Clasie. Redaktörerna på tuttomercatoweb.com kontaktade spelarens agent Wessel Weezenberg, som hade följande att säga om sin klient: ”För tillfället så har jag inget att säga om det här, då Clasie är lycklig i Feyenoord och han har ett kontrakt med den holländska klubben. Pojken fokuserar på att prestera bra inför det stundande VM-slutspelet. Efter VM så får vi se vad vi gör.”

Men Serie A skulle vara en välkommen destination?

”Precis, Clasie var glad över Fiorentinas intresse, men bestämde sig för att förlänga med Feyenoord för att ha en större chans att få åka med till Brasilien. Hans prestationer kommer inte som någon överraskning, då han är en mycket skicklig och tillförlitlig mittfältare. Italien är ett fantastiskt land och Serie A är en bra liga.”

Clasie är ett namn för Milan till nästa säsong, vad kan du säga om det?

”Alltså, Milan är alltid Milan. Det är en toppklubb med en fantastisk historia. Det kan vara den klubb som Clasie drömt om, precis som det är för alla andra fotbollsspelare i världen.”

Du pratade om Milans historia. Klubben går igenom en tuff period just nu, kommentarer?

”Tyvärr så är det så, men det är normalt för en toppklubb att man kan ha en dålig säsong. Jag är säker på att det här bara är tillfälligt och att man om några månader är tillbaka på den nivå man hör hemma.”

Källa: milannews.it

 

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.