måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Milan – Officiellt pressmeddelande: Hälsouppdatering angående de skadade spelarna

Milan – Officiellt pressmeddelande: Hälsouppdatering angående de skadade spelarna

Milan har nyligen släppt ett officiellt pressmeddelande där man kommer med uppdateringar angående läget för de spelare som befinner sig på skadelistan.

Stephan El Shaarawys rehabilitering går som planerat, och efter besöket hos doktor Van Dijk idag så har han fått klartecken att börja följa ett specialutformat program som ska göra att han snart kan återvända till att träna med resten av gruppen. 21-åringen förväntas fortfarande vara tillbaka om cirka en månad.

Bryan Cristante är helt återställd från sin skada och kommer att börja träna som vanligt imorgon.

Under gårdagens match mot Parma så drabbades Daniele Bonera av en skada i sin högra adductormuskel och kommer att undersökas ytterligare på onsdag eller torsdag.

Även lagkapten Riccardo Montolivo var olycklig under gårdagen, och drabbades av flera blåmärken på bröstet och ländryggen, samt skador i ansiket. Precis som i Boneras fall undersöks han på onsdag eller torsdag.

Slutligen så har Ignazio Abate drabbats av en skada i sitt högra lår och kommer att undersökas ytterligare om 7-10 dagar.

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.