tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Seedorf efter matchen: ”Jag är glad över supportrarnas tillgivenhet”

Seedorf efter matchen: ”Jag är glad över supportrarnas tillgivenhet”

I eftermiddags förlorade Milan hemma mot Parma med 4-2. Det här var Clarence Seedorfs ord på presskonferensen efter matchen:

”Psykologiskt sett är det okej med laget och att analysera matchen är det självklart att utvisningen påverkade väldigt mycket. Trots att vi reagerade bra, så efter 2-2 läste vi inte av matchen tillräckligt bra, vi var kanske lite för generösa och glömde att vi bara hade 10 spelare på planen. Det tredje målet dödade matchen. Vi gjorde bra ifrån oss i andra halvlek efter en tuff tid i den första. Parma förflyttade bollen bra och deras andra mål gjorde saken betydligt svårare.”

”Vi har ingen vänsterback i laget och Emanuelson var den bästa spelaren vi hade tillgänglig på den positionen, han gjorde bra ifrån sig mot Juventus, men det är en problematisk position för oss. Constant har spelat där några gånger sedan jag kom hit, men vi har ingen vänsterback. De Sciglio kan spela där, men han är inte vänsterfotad. Spelarna gjorde det bästa de kunde.”

”Jag är glad över supportrarnas tillgivenhet. Jag är ansvarig för lagets framtid, inte det förflutna och vi kommer jobba på så bra vi kan tills slutet av säsongen. I matcherna mot Juventus och Atletico applåderade supportrarna oss efter matchen. Om de ser vårt engagemang så förstår dem för de är mycket smartare än vad människor tror. Det är en utsatt situation och spelarna visar engagemang, de gav allt de hade med 10 spelare på planen. Europa League-avancemang var svårt sedan tidigare och det är det fortfarande. Vi måste försöka.”

”Båda våra mittbackar var varnade och jag ville ta ut en av dem, så vi inte blev kvar med bara 9 spelare. Jag behövde en försvarare som kunde göra en tackling utan att bli utvisad. Med 2-0 på resultatavlan gick jag för en annan förändring. När Pazzini kom in, tog jag ner Poli som ytterback. Jag hoppades  att vi skulle komma in i matchen och jag ville hålla alla mina offensiva pjäser kvar på planen.

Källa: acmilan.com

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.