tisdag 21 augusti 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Curva suds protester slutade i möte efter matchen

Curva suds protester slutade i möte efter matchen

Före förlust-matchen mot Parma tidigare idag hade Curva Sud anordnat en demonstration för att protestera mot bland annat Galliani, enskilda spelare och lagets dåliga form. Hundratals människor dök upp och medverkade i protesterna där man bland annat sjöng att Milan är ”ett skitlag” och att de inte är värdiga tröjan de bär.

Ett av de starkaste budskapen under protesten var att de ställer Galliani och Balotelli som främst ansvariga för lagets situation. Även Robinho och agenten Mino Raiola fick smaka på kurvans bitterhet från läktaren innan ett möte hölls efter matchens slut.

Vid mötet närvarade kurvan på ena sidan och Kakà, Bonera, Balotelli, Abate och Seedorf från Milans sida. Mötet varade 5-6 minuter och det kurvan ville diskutera var bland annat att det finns för få personer i laget som verkligen vet vad det innebär att bära Milantröjan och att Balotelli är en av de bästa spelarna och att man förväntar sig mer av honom. Balotelli ska enligt uppgifter ha bett om ursäkt och lovat att bättra sig framöver, medan Seedorf ska ha bekräftat att det kommer ske stora förändringar i truppen i sommar.

Fortsättning följer då fler uttalanden efter spektaklet lär dyka upp…

Källa: milannews.it

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.