måndag 15 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design
Införrapport: Milan-Parma

Införrapport: Milan-Parma

Efter ytterligare en ödesdiger förlust ska batterierna laddas om, Skärpan ska ställas in, självförtroendet ska vässas, taktiken ska finjusteras och fansen ska lyfta fram laget på San Siro. Problemet är bara att det inte är mycket att spela för, fansen planerar en protest och ledningen smider planer inför sommaren. Kanske har inte Parma-matchen haft så mycket fokus.

Milan säger att dom satsar på Europa-platserna och möter Parma som har vuxit till en av dom största favoriterna till just en Europaplats. Förutom den anledningen att tända till finns också det att den forne Milanspelaren Antonio Cassano uttalat sig om sitt totala ointresse för Milans besvär och eventuella kris. Denne Cassano som är en av Parmas bästa spelare och som kommer att få spela på San Siro. Om inte annat kommer nog några från läktaren göra sitt för att rubba Cassano.

Milan: Har haft förtvivlat svårt att göra mål och den energin laget fick med Seedorf har falnat. Olika spelare har fått testa på grund av skador och dalande formkurvor och laget ser även ut att förändras en del sen matchen mot Atletico de Madrid i tisdags.

Skador och avstängningar: De Sciglio är avstängd. Sharaawy är skadad.

Truppen: Abbiati, Amelia, Coppola, Abate, Bonera, Constant, Mexes, Rami, Silvestre, Zaccardo, Zapata, Emanuelson, Essien, De Jong, Honda, Kakà, Montolivo, Muntari, Poli, Saponara, Taarabt, Balotelli, Pazzini, Robinho.

Trolig startelva (4-2-3-1): Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Constant, Montolivo, Muntari, Honda, Kaka, Poli, Balotelli

Milans fem senaste matcher:

Milan-Atletico de Madrid 0-1

Milan-Sampdoria 2-0

Milan-Juventus 0-2

Milan-Udinese 0-1

Milan-Atletico de Madrid 1-4

Håll ett extra öga på: Curva Sud som har tröttnat på klubbens oförmåga.

Värt att notera: Milan har inte vunnit eller gjort mål på fyra av dom fem senaste matcherna.

Parma: Har genom den forne Milanmittfältaren Donadoni format ett för många otippat starkt och stabilt lag och spel. Parma ligger stabilt precis under den absoluta toppen och tränare Donadoni har gett förtroende till sina nyckelspelare som har vuxit till stjärnor och landslagsmän. Cassano, Palletta, Biabiany, Parolo och Mirante är spelare som rankas som några Serie-As viktigaste profiler. Parma spelar med rutin och taktisk noggrannhet och dom har den spets som behövs för att kunna avgöra svåra matcher.

Skador och avstängningar: Paletta är avstängd, Gargano och Pozzi skadade.

Truppen: Acquah, Amauri, Bajza, Biabiany, Cassani, Cassano, Cerri, Felipe, Galloppa, Gobbi, Lucarelli, Marchionni, Mirante, Molinaro, Munari, Nyantakyi, Obi, Palladino, Parolo, Pavarini, Rossini, Sall, Schelotto

Trolig startelva (4-2-3-1): Mirante, Molinaro, Lucarelli, Felipe, Cassani, Parolo, Marchionni, Schelotto, Cassano, Amauri, Biabiany

Parmas fem senaste matcher:

Parma-Catania 0-0

Parma-Atalanta 4-0

Parma-Fiorentina 2-2

Parma Sassuolo 1-0

Parma-Hellas Verona 2-0

Håll ett extra öga på: Cassano. Hur tar han det motståndet han kommer att få möta från läktarna?

Värt att notera: Noll förluster och tre vinster dom fem senaste matcherna trots motstånd som Hellas Verona och Fiorentina. Ingen förlust på dom femton senaste matcherna!

Tips: 1-3

TV: Matchen sänds på TV4sportXtra söndag 16/3 kl 15.

 

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.